Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του EUFIC
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Food Risk Communication
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ & ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Αναλύσεις Καταναλωτών
(Μόνο στα Αγγλικά)
Τροφή για σκέψη
(Μόνο στα Αγγλικά)
Πρωτοβουλίες της ΕΕ
(Μερικώς μεταφρασμένα)
Στο επίκεντρο
Ενεργειακό Ισοζύγιο
Κέντρο Πολυμέσων

Πληρούμε τις προδιαγραφές του κώδικα δεοντολογίας «Health on the Net» (HON) περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας: επιβεβαιώστε Πληρούμε τις προδιαγραφές του κώδικα δεοντολογίας «Health on the Net» (HON) περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας.
επιβεβαιώστε.EUFIC Arabic - العربية EUFIC
Find Food Today articles in Turkish
Το δημοφιλές εκπαιδευτικό φυλλάδιο ερωτήσεων του EUFIC «10 συμβουλεσ για εναν υγιεινο τροπο ζωησ για παιδια» ανανεώθηκε!

Τα παιδιά απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους και ταυτόχρονα μαθαίνουν υγιεινές συμβουλές. Ακολουθώντας αυτές τις δέκα συμβουλές θα μπορούν να διατηρούν τη φόρμα τους και την καλή τους υγεία. Είναι το ίδιο εύκολο με το ποδήλατο, αρκεί να μάθεις να κρατάς ισορροπία!

Οι δέκα 10 συμβουλές και το φυλλάδιο διατίθενται στη σελίδα www.eufic.org σε 12 γλώσσες. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το φυλλάδιο ή παραγγείλετε τυπωμένα αντίτυπα.
Αφιέρωμα Eufic
Children / kids / adolescents
Αξιοποιήστε πλήρως το EUFIC

Παρακολουθήστε μία σύντομη περιήγηση στην ιστοσελίδα για να έχετε μία καλύτερη εντύπωση σχετικά με το τι μπορείτε να βρείτε, πως μπορείτε να το βρείτε και πως μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιστοσελίδα.

Επόμενη χρήσιμη συμβουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ EUFIC
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληροφόρησης για τα Τρόφιμα (EUFIC) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει πληροφορίες βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια & την ποιότητα τροφίμων και την υγεία & τη διατροφή στα μέσα ενημέρωσης, τους επαγγελματίες υγείας και διατροφής, τους εκπαιδευτικούς και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούν να καταλάβουν οι καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα
Τελευταία ενημέρωση αυτής της ιστοσελίδας 20/06/2016
Δείτε όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης