Kliknutím sem prejdete na domovskú stránku EUFIC
BEZPEČNOST A AKOST POTRAVÍN
POTRAVINÁRSKA TECHNOLÓGIA
ZDRAVIE A ŽIVOTNÝ ŠTÝL
CHOROBY SÚVISIACE SO STRAVOU
Prehľady pre spotrebiteľa
(Iba v angličtine)
Jedlo na zamyslenie (Food for thought)
(Iba v angličtine)
Iniciatívy EÚ
(Čiastočne preložené)

Informácie publikované na týchto stránkach sú v súlade s normou dôveryhodnosti informácií o zdraví na internete (tzv. HONcode): Bližšie informácie nájdete tu Informácie publikované na týchto stránkach sú v súlade s normou dôveryhodnosti informácií o zdraví na internete (tzv. HONcode):
Bližšie informácie nájdete tu.

Food in Action Conference, November 29th and 30th 2007 - Podcast

Food in Action 2007 looks at the motivational and behavioural aspects of obesity. Starting with how food choice develops in a young age, through consumer’s attitudes and behaviour towards food label information, Food in Action 2007 investigates the influence of the environment and the importance that psychological aspects play in the onset of obesity in an early age. Finally, the important role of physical activity in energy balance is tackled, together with ongoing initiatives and programmes aiming at finding solutions.

Listen to the nearby introductory podcast with EUFIC's Director General Dr. Josephine Wills, and to listen to all of the conference procedings, go to

www.eufic.org/webinars/foodinaction/index.htm

ČO JE EUFIC
Európska rada potravinárskych informácií (European Food Information Council, EUFIC) je nezisková organizácia, ktorá poskytuje vedecky podložené informácie o bezpečnosti a akosti potravín, zdraví a výžive médiám, výživovým odborníkom, lekárom, pedagógom a ľuďom ovplyvňujúcim verejnú mienku tak, aby boli pre spotrebiteľov zrozumiteľné.

Ďalšie informácie
Dátum poslednej aktualizácie tejto stránky: 01/08/2014